Хотел


Добре дошли в хотел „Свети Никола“ – гр. Сливен

Picture 014Хотелски комплекс „Свети Никола”е необичайното място в  гр. Сливен. Създаден с много любов и внимание към детайлите, комплексът привлича вече пета година ценителите на спокойствието, уюта, доброто отношение.

Хотелската част, разполага с  20 двойни стаи, 8 единични и 4 апартамента. Собствениците са издигнали в култ хигиената, на която се обръща изключително внимание, а също така и обгрижването на всеки гост, в зависимост от неговите лични предпочитания и изисквания. Хотелът разполага с открит басейн и детска площадка. Хотелът е подходящ и за провеждане на организирани мероприятия, тийм билдинги, семинари и е добра спирка за екскурзианти. Разполага също с огромен паркинг и е най- добрата отправна точка за забележителностите, които се намират във всички посоки от нашия град.

Но гордостта на комплекса е ресторантът. Обстановката е подчинена изцяло на морската тематика. Макетите на действително съществували кораби предизвикват мечтания за далечни страни и морета, оригиналните маслени картини галят окото и цялата обстановка предразполага за това всеки да се почувства специален. Клубният тип на ресторанта е удобен за провеждането на сериозни бизнес срещи, а така също и мероприятия , които впечатляват дори и капризните.

Кухнята  предлага най-доброто от най-доброто. Морски дарове от всякакъв вид и клас, океански, средиземноморски и речни риби.Дори и най-претенциозният вкус може да бъде поглезен и изненадан приятно. Храната е елексир не само за небцето, но гали и окото с начина на оформяне и поднасяне.

За екипа на комплекса всеки клиент е специален и старанието е да му се предложи всичко, от което има нужда и всичко, което заслужава.

В днешното унифицирано и забързано време комплекс „Свети Никола” е островът на Вашите желания.

Очакваме Ви !

Добре сте ни дошли !

banersvn